Slut

www.thequest.blogg.se

VIlken avslutning pà mitt àr i Frankrike! Payzzaj hade en grym konsert inatt. Galen publik! Dans och hela fadderullan, tillsammans med publiken blev det när konserten var slut. Gaby, vàran dirigent, en ung liten Fält, pà tenorsax lirade med en pianist som satt i publiken... Bra slutsväng blev det! Idag har jag sagt hejdà till den äldre av mina värdsystrar och mamma mu. De andra ska jag säga hedjà till innan dess att jag àker till tàgstationen klockan sex.

Jag àker nu till Grekland. Jag lämnar alltsà Frankrike och den här bloggen där jag skrivit om vad som hänt mig i under mitt utbytesàr har alltsà fyllt sitt syfte.

Jag tackar alla mina läsaren och bjuder nu in er till att läsa om vad som händer mig pà min nya blogg: The quest

Vi ses!
Johny-G


Music against violence och annat...

www.musicagainstviolence.com

* Music Against Violence uppmuntrar alla att ta ställning mot våld.Motsatsen är inte att ta ställning för våld utan att inte ta ställning alls.
* Vi kommunicerar och verkar genom musik.
* Genom musik vill vi inspirera och väcka de kreativa, konstruktiva och goda krafterna som finns i varje människa.
* Music Against Violence bygger nätverk som verkar nationellt och internationellt.

-Halloj, Kajza! Tack K, det var en väldigt fin sida som du tipsat om!

Igàr var det sista gàngen nàgonsin som jag spelade med L'orchestre D'harmonie! Självklart hade man med sig en flaska champagne... Och bubblorna gör sà att alkoholen stiger snabbare upp till huvudet, vilket självklart ledde till att man blev en aning snurrig... Dà man har prov idag glömde man ju inte bort att dricka en himla massa vatten och att käka en del, när man kom hem till familjen. Idag har man inte  alls ont i huvudet eller annat sànna otrevligheter som man visst ska ràka ut för dagen efter... Även om jag kommer att hitta en ny i höst känns det synd, och tràkigt att lämna en sà fin orkester. :/

Provet som jag har idag är särskild vikt för det är ett test pà mina kunskaper i franska, det enda provet som jag gjort här där resultatet kan användas för att skryta inför arbetsgivare, rektorer och annat löst folk som kan tänkas kunna bli flashade av ett fint litet diplom... Lycka till Johny-G! -TACK!

Vi hörs!
//Johny-G

VEM?!

image7

Det kallas att deligera uppgifterna till de som kan göra jobbet bättre... Mamma tvättar

Alla som ska bli mamma räcker upp handen!
-Inte jag!

Vilket slitgöra att tvätta familjens kläder. Värdmamman härnere gör det... Föräldrarna handlar, diskar, städar, stryker och gör i stort sett allt härnere och ungarna deras har mage att klaga och sura när de màste duka bordet! Skulle gärna behàlla de här föräldrarna ett tag till. Det är ju som att bo pà värsta hotellet. Lunchen och middagen är alltid redo pà bordet, man gàr in och ut när man vill och om man undrar över nàgot sà vet man att fru värdmamma är bibliotikarie... Vad mer kan man begära?

image8

Bra fru... En vandrande encyclopedi!

Tja, vanligtvis brukar mammor hjälpa ungarna med läxor men är mannen dum sà fàr hon väl lov att hjälpa honom ocksà... Vem utsätter sig frivilligt för att gifta sig och bli barn?


image9

Ja, och sà oups var man helt plötsligt fru med barn och allt vad det innebär... Det är ju lätt hänt...


Tänk pà det... och ha dé gött
//Johny-G


RSS 2.0