Om natten...

Om dagen när ljuset fortfarande döljer mörkret kan man tro att hon är alldeles vanliga tjejer. De gör sina läxor, fnissar i trapporna och älskar choklad. Man kan tro att det är alldeles vanliga tjejer men jag säger dig: Tro det inte, för om natten när solen för länge sedan gömt sig làngt bakom horisonten, när det enda ljuset att leda vàra steg kommer fràn mànens sluga dans bland molnen förvandlas de till Ondeskefulla Varulvar vars enda màl är att suga varenda liten droppe energi ur sina stackars smà offer. Som en orm närmar varulven den ovetande, oskyldiga lilla kroppen och förför med bara blicken. När offret är fullständigt hypnotiserad för hon det till en enslig gränd och suger som ingen nàgonsin tidigare sett nàgon suga energin ur en man. Ràttorna hennes vänner äter resterna, skinnet, som är kvar.

Endast ett sätt finns att stoppa dessa ondeskefulla bestar. De kan inte dödas ty de är odödliga. Men däremot kan varulven àter bli en vanlig flicka om om hon precis som en vampir behandlas med en pàle. En pàle som gàr rakt in i kroppen och känns ända in i hjärtat. Bara sà kan en varulv àter bli snäll.

Frukta icke,
ty det finns en man som kan rädda mänsikligheten. En man med mod nog att närma sig den livsfarliga besten. En man med styrka nog att inte bli hypnotiserad. En man vet hur man förgör varulven och àter gör den drabbade till en vanlig tjej, som Älskar choklad....

Johny-G. Mannen som ska rädda mänskligheten och Han behöver dig i sitt lag.
Inte alla kan vara med dà det är ett mycket svàrt uppdrag.
Vill Du gà med i Hans lag och rädda Jorden?
YOU ARE NEEDED

Kommentarer
Postat av: Erica

Oj.. vad seriöst (NOT) du var nu då... :p

2008-03-28 @ 17:25:49
URL: http://faithhopelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0