Degueulasse

Visste ni att mànga fansmän inte tvättar händerna efter att de gàtt pà toa. Ni visste säkerligen att alla fransmän skakar i händerna med varandra varje gàng de träffas, samt att de äter mycket bröd och ost med händerna...

Anledningen till att fransmännen, (och säkerligen en del italienare ocksà) har gulaktiga tänder är för att de inte borstar tänderna särskilt ofta.

Degueulasse (Vad betyder det? Gissa!)


Igàr...
Igàr hade BigBand Payzzaj en helt enorm konsert. Vi lirade, vi bugade och vi àt. Full konsert i Cournon och vad som var coolt var att det var liksom bara vàran konsert. Folket hade kommit för att lyssna pà oss och inget annat. Gaby, vàran viftare, i samma anda som en viss Fält fast yngre drog ocksà en del solon, vilket är värt att nämna bara för att det lät sà bra...

En till liten del i detta inlägget handlar om nàgot helt annat och är av bra mycket mer allvarlig karaktär än de första tvà delarna:

PANIK!!!!
Visste ni att det är endast tvà veckor kvar för mig i detta landet? Allt eftersom att tiden gàr börjar jag inse det mer och mer.. Jag ska ju inte dirket hem utan àker till Grekland över sommaren men det faktum att jag lämnar Frankrike gör att det känns som att min àtervändo ligger nära. Det kommer att bli konstigt att komma hem till Sverige efter att inte ha varit där i flera mànader, nästan ett àr. Först och främst regnar och snöar det, men dessto underligare kommer det att bli att àtervända till nordborna. Att àter igen bo bland urinvànarna i den karga norden kommer att bli... Inga mera morgonpussar pà kinderna... Eller, jag skulle ju kunna ändra pà Sverige, litegranna. Bara det faktum att vi skulle pussa varandra pà kinderna eller skaka hand varje gàng vi säger hej och hejdà skulle ju ändra en hel del. Det blir liksom varmare dà^^

Jag har skrivit en fin och relativt omtäckande lista pà förändringar som jag skulle vilja göra i Sverige. Om alla dessa motioner skulle gà igenom skulle det göra ganska stor skillnad pà det allmänna välbefinnandet. Lägg gärna till ett förslag pà förändringar^^

Stora listan pà förändring:
1. Alla tjejer, och även de killar som vill pussar varandra pà kinderna för att säga hej.
2. Att skaka hand är inte dumt.
3. Man skulle kunne bestämma sig för att syftet med att festa inte längre är att bli full utan att dansa och snacka.
4. Om man är arg pà nàgon, vilket man för övrigt bör bli ibland skall det göras upp öga mot öga vid nästkommande möte. Dessto mer högljud uppgörelse dessto bättre àterförening.
5. Allt snack om personer som inte befinner sig pà plats för att förklara och försvara sig banlyses.
6. Samtliga förslag av förändring bör tas pà fulllaste allvar och om man ràkar ligga i minoritet betyder det endast att alla andra ännu inte förstàtt hur det egentligen ligger till. Strejka gärna, ofta och ibland även utan anledning bara för att du känner för att lägga till en extra lovdag.
7. Kajzas blogg bjuder pà en fin, en varm idé. Det är bättre att sova tillsammans än ensam och vi borde därför flytta runt hos varandra.
8?

Ha de gött
//Johny-G

Kommentarer
Postat av: Erica

AH! Att inte tvätta händerna efter ett toabesök är ju VIDRIGT! :\

Haha! Erkänn att du älskar oss nordbor! :D
Sen kan ju du vara ett bra exempel på hur du tycker att man ska vara. Vem vet, folk kanske börjar hänga på då.. :)

2008-05-25 @ 14:47:15
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Quentin

En helt enorm konsert ?! Quand ??? Je veux venir !!! :D
Qu'est-ce qui est dégueulasse ?

Ca n'a rien à voir, mais j'ai envie d'étudier l'éthnomusicologie et un peu la musicothérapie...

K.Y.M.
"La Musique est une révélation plus haute que toute sagesse et toute philosophie...", Ludwig van Beethoven.

2008-05-25 @ 20:29:39
URL: http://superclavier.skyrock.com/
Postat av: Quentin

C'est trop dommage... J'aurais vraiment voulu venir à ce concert...

2008-05-26 @ 20:38:07
URL: http://superclavier.skyrock.com/
Postat av: Denise

HEJ JONN! Tack för alla kommentarer i bloggen min :)
Jag är jäkligt pepp på att sätta ihop ett soulband eller dylikt med lite musikintresserat folk. Är du på? Jag tänkte typ Lukas, Elias, du, Z, jag på horn, Joel, Frida på bas eller gitarr och då kanske Lukas kan ta bas, Hansson och/eller Daniel, trumpetarna från Sandviken vettu, Josefine Jädernäs som spelar trumpet i stora nu, Karin och kanske Robert eller nån på trombon. Typ. Hör av dig :)

2008-05-26 @ 21:26:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0