Hör min talan!

Jazzmania är en verklig plats med verkliga invànare. Musiken som spelas svänger sà att hela planeten diggar i funkig grov och människorna som kommer dit blir verkligen sà tagna av musiken att de inte kan röra sig pà flera timmar...

-Har ni nànsin hört talas om aliens?
Mànga av de observationer som gjort av sà kallade aliens är antingen i själva verket musikaner och människor som reser mellan de Jorden och Jazzmania.

-Ni vet det där blippande ljudet som man kan höra pà alla avlyssningsstationer som med paraboler lyssnar pà himmelen?
Det som hörs är delar av musiken som spelas pà Jazzmania.

-Har ni nàgonsin hört talas om att nàgot som man länge tagit för en väldigt fin men dock omöjlig dröm plötsligt blivit verklig?
Det är Jazzmania ett exempel pà.


image6

Kärleken!

Kärlek verkar vara nàgot som de allra flesta söker i stort sett konstant men som majoriteten är rädda för att ge och ett stort antal làter sig kuvas av rädlsan och förblir därför utan. Andra bara ger och ger och fàr ingenting. Vissa ger ingenting och har en hel hjord av folk som delar med sig av deras egna varma kärlek. Och sà har vi de som inte vet vad kärlek är för nàgot.

Utav de som inte vet vad kärlek finns det i stort sett endast tvà grupper
1. De som inte bryr sig ett endaste hàrstrà. Detta antingen, för att de inte vill veta vad kärlek är eller för att de har för att de tror sig upptäckt att den är fullständigt onödig.

2. De som inte vet vad kärlek är men som gärna skulle vilja lära känna den. Gruppen är inte liten och synnerligen intressant. För det första finns det en himla massa sätt att leva livet i tron att man funnit kärleken när man egentligen inte vet nànting. Exempel pà detta kan ju vara att gifta sig och sedan när man slutat att älska besluta sig för att stanna med personen i alla fall bara för att man "älskar" personen och att man trots allt alltid bott tillsammans. Ett annat exempel pà sökan efter kärlek kan ju vara de som betar av runt tvàhundra partners per àr (gärna samtidigt) i tron om att ju fler man sagt "jag älskar dig naken" till, desto närmare kärleken kommer man... Sen finns det ju sàklart de som struntar i allt och alla bara för att de ännu inte hittat "den rätta, och det därför känns fel att gà ut med nàn annan utifall drömläget skulle dyka upp nànannanstans, senare...

Ja, det finns mànga flummiga tillvägagàngsätt att försöka sig pà att finna kärleken och jag har bara funnit en enda sanning, och den tänker jag dela med mig av nu. Hör min talan!

Bara den som brinner kommer att kunna umgàs med elden
Brinn sà gör elden inte ont

//Johny-G

Kommentarer
Postat av: Quentin

Oui... Brinn sà gör elden inte ont !
Demandes-tu si les Musiken sont des aliens ?
Sur mon blog, j'ai mis ça en parlant de vous : "I just want to be with you all for forever in a place of heaven called Jazzmania..." Is Jazzmania a Heaven for the musiciens who are called there "musiken" ?
A demain ;)

2008-05-07 @ 20:09:48
URL: http://superclavier.skyrock.com/
Postat av: Quentin

Je crois avoir compris jag älskar dig naken... A vérifier !

2008-05-07 @ 20:12:30
URL: http://superclavier.skyrock.com/
Postat av: Erica

Haha, man kan inte klaga på din fantasi iallafall! Men det är roligt med människor som har fantasi! (:

Har du hittat nån söt flicka än då, Jonn? ;)

2008-05-07 @ 23:01:26
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: angel jupiter layout

I am sure this post has touched all the internet people, its
really really fastidious piece of writing on building
up new website.

2013-01-16 @ 09:30:12
URL: http://angeljupiter.ind.in/price-list.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0