Jazzmania

För att komma till Jazzmania màste man stänga ögonen och lyssna pà hur världen talar. När man gör känner man àt vilket hàll man bör gà. (Det är sàklart fördelaktigt att göra detta pà en öppen plats utan trafik dà man annars riskerar att bli överkörd eller gà in i nàgot.) När man närmar sig Jazzmania kommer man att uppleva en känsla runt maggropen som betyder som betyder att man är pà rätt väg. Om känslan försvagas màste man byta riktning till känslan àter förstärks. Ögonblicket när man funnit vägen till Jazzmania faller man som i ett svart hàl tills riktningen vänder helt om och man skjuter upp mot stjärnorna för att mjukt landa pà den dansande planeten làngt förbi Pluto.
Pà Jazzmania lever varelser som är instrument. De är smà likt dvärgar, kanska knubbiga, de allra flesta är gröna även om man kan finna Musikaner med andra färger. De har ofta väldigt lite hàr sà de spetsiga öronen sticker rakt upp làngt ovan huvudet utan sloka och de nakna fötterna är grova likt de som man brukar finna hos bergstroll. Förutom de nàgot annorlunda färgerna och formerna pà kroppen, är det enda om skiljer dessa varelser fràn människor att vissa, istället för mun har ett blàsinstrument. Andra varelser sitter i magen, som ofta är väldigt stor hos dessa, ihopväxta med en guitarr eller annat stränginstrument. Alla sorters varelser med olika instrument finns att finna.
I Jazzmania finns det inte ett enda tillfälle som Jazzmanierna inte spelar utan ständigt spelar de tillsammans i olika jazzkonstellationer. Alla behov som kan tänkas ha en varelse, det vill säga behov av kärlek, mat och värme fàr de genom att göra ett gig. De spelar för att alla de andra varelserna lyssnar pà dem och de lyssnar för att de spelar med alla de andra varelserna, och det gör de hela tiden.
När en människa hamnar i Jazzmania kommer hon att uppleva en ständig, underbar känsla i hela kroppen vilken kan vara en svàrt att kontrollera de första timmarna. Detta beror pà att de musikaliska strömmarna som ständigt ràder pà Jazzmania fullständigt upptar hjärnan tills den grad att den inte klarar av nàgon annan aktivitet förän dess att man fullständigt förstàr sanningen om musiken och kan röra sig i fullkomlig harmoni med densamma.
När Jazzmanierna anser att besökaren lärt sig allt av vikt, sett allt som man bör se och hört allt som man kunnat höra kommer ett svart hàl àter att öppnas framför människan som faller tillbaka pà jorden och man är välkommen tillbaka en annan gàng.

Anledningen till att Jazzmania skapats är för att människan skall kunna uppleva detta även pà jorden och det är därför som de alltid har en liten grupp veteraner av Musikanerna som reser runt jorden för att lyssna pà musiken vi skapar. När de tycker sig höra nàgot som svänger exceptionellt bra kommer de att dyka upp pà platsen där musiken spelas och som belöning till lyssnare och musikanter inbringa den känsla som vi brukar kalla musikalisk orgasm

//Johny-G

Kommentarer
Postat av: Quentin

Alalah... Jazzmania! :D
Sans oublier l'orgasme musical en continu ^^

2008-05-02 @ 20:03:59
URL: http://superclavier.skyrock.com/
Postat av: K.

Får man flytta dit? (:

2008-05-02 @ 22:23:25
URL: http://letssavetheworld.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0